Mail

Problemer med at sende og modtage emails er noget at det værste man kan opleve.

I dag er mail vores livslinie til omverden, og har næsten erstattet almindelig brevpost, derfor er problemer med mail noget af det værste man kan komme ud for.

Mailproblemer kan skyldes både forbindelsen til internettet eller en fejl i ens mailprogram, det kan være outlook, livemail, Thunderbird, eller en fejl i Windows.

Uanset om dit mail problem skyldes internettet din router eller dit mail program kan NPCS hjælpe dig, vi har stor erfaring med opsætning af mail, med fejlfinding af mail samt backup og flytning af mail.

Opsætning af mail kan være ganske omfattende hvis man ikke har prøvet det før, der er indgående mail server og udgående server, de har hver deres porte, og de kan være krypteret på hver sin måde.
Der finders flere former for mail servere, f.eks. Exchange, hostede exchange, POP3, IMAP samt MAC mail og andre.

Mails bliver sendt gennem det der hedder en SMTP server. SMTP er en forkortelse af “Simple Mail Transfer Protocol” mange udbydere bruger idag kun ASMTP servere, der står for  “Authenticated Simple Mail Transfer Protocol”
Ofte sættes mail op til at sende gennem den SMTP server ens internetudbyder stiller til rådighed, det skal man huske at tage højde for, hvis man tager sin computer med sig, og kobler sig på et andet netværk.

“Overstående forklaring er ikke faglig helt korrekt, men en forsimpling af hvordan SMTP virker i virkeligheden”

Man kan også købe en SMTP server, eller hvis man har sit eget domain, bruge den som ens domain udbyder stiller til rådighed, disse SMTP servere logger man ind på inden man sender sine mail, og er derfor ikke afhængige af hvilket netværk man er koblet op på.

Vi har mange års erfaring med opsætning af alle typer og former for mail.

Mail

Kontakt os på telefon 2578 6884.
Vi holder til på Oluf Høst Vænget 15, 3000, Helsingør
Nordsjælland

Comments are closed.