Installationer

Hvad vil det sige at geninstallerer Windows?

Geninstallerer eller reinstallere en computer vil sige at man formatere hard-disken og derved sletter alle date, også selve filstrukturen på computeren, derefter indlæser man sit operativsystem igen.

Mange tilbyder at geninstallerer eller reinstallere Windows for meget billige penge, men det er også sjældent selve reinstallationen der er problemet. Enhver IT kyndig person vil kunne geninstallerer en bærbar computer på en times tid, selvfølgelig afhængig af computerens hastighed, derfor ligger priserne ofte fra ca. 500 kr. til 1000 kr.

Men hvad så bagefter? hvis du f.eks. har fået en virus på din Pc’er, kunne man så ikke bare reinstallere Windows, og være køre klar efter en time ?
Nej desværre,  for hvad med backup af dine dokumenter, foto, video og mail, og alle programmerne skal installeres igen, mailen skal sættes op o.s.v.
Husk at hvis reinstallationen først er lavet, er det meget kostbart at få sine data tilbage, hvis det overhovedet kan lade sig gøre.

Hvad kan NPCS så tilbyde.

Vi kan også tilbyde den billige udgave af en geninstallation, men vil anbefale at vi tager en snak om hvad du har brug for.

De fleste der har en computer, har også data liggende på den, og ønsker at beholde dem, og ønsker at få computeren tilbage klar til brug,  derfor bruger vi ofte følgende fremgangsmåde.  Vi tager først backup af dine data samt hvad der ellers bliver aftalt, så geninstallerer vi din Pc’er med alle driverne, så installerer vi et antivirusprogram efter aftale, vi installere din Office pakke, og andre programmer (dette forudsætter selvfølgelig at du er i besiddelse af installations disketten, eller installations filen og seriel nummer til dine programmer), vi sætter din mail op hvis du ønsker det, vi lægger din date tilbage i en mappe på skrivebordet eller på en ekstern disk, så køre vi en fuld systemscanning med dit antivirus program og til sidst opdaterer vi Windows. Vi henter og aflevere også gerne din Pc’er.

Desværre er det ikke til at sætte nogen fast pris på alt dette, da der er alt for mange faktorer der spiller ind, men det er gratis at ringe til os og spørge.

Inst1 Inst4 inst5

Kontakt os på telefon 2578 6884.
Vi holder til på Oluf Høst Vænget 15, 3000, Helsingør
Nordsjælland

Comments are closed.