Fjernelse af Virus

Hvad er en virus

I daglig tale bliver en orm, en trojansk hest og en virus, bare omtalt som virus.

Der findes et hav af forskellige typer, link til forklaring på ComputerVirus.

Udover Virus findes spyware, adware og malware.

Spyware er software, der udspionerer brugerens adfærd. Adware laver uønsket reklame.
Malware er ondsindet programkode der kan indeholde både virus og spyware og adware.

Virus, adware og spyware kan være meget svær at skelne fra hinanden, idet den ene type glider over i den anden.

Hvis du er i tvivl om du har fået Virus, adware eller malware på din computer, er det altid en god ide at får det undersøgt

NPCS kan tilbyde at fjerne alle typer for virus, spyware, adware eller malware.

Nogle virustyper, ødelægger selve styresystemet så meget at det kan være nødvendigt at “geninstallere” hele computerne, derfor er det vigtigt at havde backup at alle sine ting, NPCS kan også hjælpe dig med at tage backup.

Vi hjælper dig også med at sikre dig mod fremtidige Virusangreb, enten med et nyt antivirusprogram, eller med at opdatere det du har,
hvis du ikke har et antivirusprogram kan vi rådgive og hjælpe dig med at installere et gratis antivirusprogram, eller hjælpe med at købe og installere et betalings programmer der sikre mod virus, malware og adware.


Du kan også få Virus på en MAC computer.

NPCS kan også fjerne Virus på den MAC computer.

Den mest “normale” Virus på en MAC er en “Interpool” eller “FBI” Virus som highjacker din Browser, den kommer på mange sprog, og inretter sig efter hvor i verden du befinder dig, den beskylder dig for alle mulige ting, og kræver typisk 100 Euro, for at frigive din browser.

Du må ALDRIG betale til disse ting.


 

At finde og fjerne en Virus er en process der kan tager meget lang tid, ofte flere timer, derfor skal vi altid havde computerne indleveret.
Husk at vi mod betaling gerne henter og bringer din computer.

Husk det er gratis at ringe til os og spørge.

 


 

Eksempler på Viruser

 

Cryptolocker og Wanna Cry, er for tiden den mest skadelige Virus der findes, den kryptere alle dine dokumenter, Fotos og ligende, også de filer der ligger i “Dropbox”, “skydrive”, “googledrive” og “Icloud” , hvorefter der kræves op til 1000 Euro for at give koden til at dekryptere filerne igen, men selv hvis du betaler, er der ingen garanti for at du får dine filer tilbage.

post_nord_ransomware

Hvis du har fået denne eller ligende mails og har  forsøgt at udskrive “forsendelsesetiketten”, så SLUK omgående for PCen og kontakt en, der kan sikre dine filer, de filer der allerede er krypterede kan ikke skaffes tilbage, sørg derfor for at havde backup på et externt medie, som ikke er forbundet med computeren.

 

 

Nedenfor er nogle billeder af de mest almindelige Viruser for tiden, de låser din PC, de findes i flere udgaver, alt efter hvor i verden du befinder dig
Politi-virus.2013.billed.2-300x210 Politiet-Danmark-Virus-214x300

 

 

  Windows Security Protection er en virus, som  laver falske scanninger, den hævder at have fundet mulige trusler, i håb om at det overbeviser computerbrugere, at det kan hjælpe deres computer og i sidste ende købe det.  Denne virus er svær at fjerne. Bemærk venligst, at Windows Security Protection er skadelig, og vi anbefaler at fjerne det straks.
Windows-Protection-Suite-300x251security-protection-300x219

 

Kontakt os på telefon 2578 6884.
Vi holder til på Oluf Høst Vænget 15, 3000, Helsingør
Nordsjælland

Comments are closed.