NAS server

NAS forklaring.

NAS er en forkortelse af Network Attached Storage – på dansk netværkstilknyttet lagring. En NAS kan fungere som server i et netværksopkoblet busines eller hjemmesmiljø. Men kan betragte en NAS som en Server, da den kan udføre de samme funktioner som en alm. server.

 

Funktioner og fordele.

På en Synology NAS kan man sætte mappe og fil tilladelser, så kun dem der skal havde adgang til div mapper og filer, også har adgang, andre vil blive nægtet adgang, Man kan lave onsite og offsite backup automatisk, så man ikke skal huske det selv. Man kan lave VPN forbindelser til sit netværk.  Man kan tilkoble ONVIF kompatible overvågnings kamera. Man kan lave sin egen “Cloud” og meget andet.

Men de største fordele er at man kan havde alle data (Fotos, dokumenter, Excel, word, PDF m.m) samlet et sted, og herfra styre adgang og backup. Og man har muligheden for at sætte serveren op i RAID, så hvis en harddisk bliver defekt, så er ens data stadig sikret.

Der findes andre mærker end Synology der kan det samme. Men NPCS har valgt at fokusere på “NAS server” af mærket Synology, og har stor erfaring med opsætning af  Synology Servere, dog yder vi også Support på andre mærker.

 

Kontakt os på telefon 2578 6884.
Vi holder til på Oluf Høst Vænget 15, 3000, Helsingør
Nordsjælland

Comments are closed.